¤ DPPF Kraljevica 2012

Jesenski krog tekmovanj v podvodni fotografiji je začel v hrvaški Kraljevici. KPA Adria je spoliral Nikolu, namestil eno admiralsko sidro v prijazno globino svojega home-reefa in za lajšo orientacijo postavil podvodni smerokaz. Čeprav je vreme bilo spremenjivo, jesensko, nas je morje pričakalo z dobro vidljivostjo. Po petih urah tekovanja (dobre tri ure pod vodo), sem zbrala tri fotografije za tri kategorije (ambient, makro in riba). In upala, da bo ta moja prva izbira zadovoljila nekonsistentno hrvaško žirijo. Drugo izbiro pa ponujam tudi vam.


Končni rezultat me je postavil na 6. mesto skupno. Iskrene čestitke Fabiotu, Danijelu in Daliborju na uvrstitvi. In veliko hvala domačinom na prekrasnom vikendu v Kraljevici, katerega so nam dodatno posladkali sa potopom na wreck Sigrid.

Advertisements

3 thoughts on “¤ DPPF Kraljevica 2012

 1. Dear Melita!
  I saw your very nice photos of wreck Tihany. I have a site about shipwrecks in hungarian (you can find here: http://www.hajoroncsok.blog.hu) and I would like to present this wreck. That is why I would like to ask to you a permission to share a few (5-7) photos on my site. If you are Ok, I will put your website link (https://melitab.wordpress.com) in the presentation.
  Please let me know your opinion!
  Regards from Hungary: Denes

  • Hallo, Denes! No problem if you mean this photos on UWP-sites. Unfortunately, I wasnt there (Island Unije near Losinj) for many years. I’ll try to found something interesting for you.
   See you on your blog-sites 🙂
   Melita

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s