¤ Dan, ko smo lovili oblake

V nedeljo smo se spet odpravili na Gorenjsko. Na objavo rezultatov in projekcijo fotografij nastalih na DRM Fresh.

Še prej pa smo se ustavili na Jakopičevom sprehajališču v Ljubljani, kje so nas v špalirju pozdravili “urejevalci oblakov”, ki jih je v svoj objektiv mojstorski ujel Žiga Koritnik.
Žigo smo imeli priložnost spoznati ta petek, ko je v Novi Gorici prisustvoval odprtju razstave svojih črno-belih fotografij iz serije Jezero/Lake. In če sem v Gorici na razstavi povedala tudi kakšno preveč, sem v Tivoliju ostala BREZ BESED! Ker so se mimo mene sprehajale izredne fotografije, ki so, vse skupaj in vsaka zase, pripovedovale zgodbe o glasbi, predanosti, ljubezni, strasti…
In potem smo srečali Njega. Pozdravili smo se kot stari prijatelji. Kot da se poznamo že o-la-la časa. Ker je Žiga tak človek. To so sigurno začutili tudi številni njegovi fotografiranci, ki so gledajoči v njegov objektiv, uzrli prijatelja.


Na Bledu so že objavili rezultate. Zmagovalec DRM Fresh v kategoriji DSRL je Fabio, drugi je Oskar iz DRM in tretji mojster Danijel Frka. Jaka Ferjan, kot zmeraj, rastura pri kompaktih. ČESTITKE!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s