¤ Dan, ko smo lovili oblake

V nedeljo smo se spet odpravili na Gorenjsko. Na objavo rezultatov in projekcijo fotografij nastalih na DRM Fresh.

Še prej pa smo se ustavili na Jakopičevom sprehajališču v Ljubljani, kje so nas v špalirju pozdravili “urejevalci oblakov”, ki jih je v svoj objektiv mojstorski ujel Žiga Koritnik.
Žigo smo imeli priložnost spoznati ta petek, ko je v Novi Gorici prisustvoval odprtju razstave svojih črno-belih fotografij iz serije Jezero/Lake. In če sem v Gorici na razstavi povedala tudi kakšno preveč, sem v Tivoliju ostala BREZ BESED! Ker so se mimo mene sprehajale izredne fotografije, ki so, vse skupaj in vsaka zase, pripovedovale zgodbe o glasbi, predanosti, ljubezni, strasti…
In potem smo srečali Njega. Pozdravili smo se kot stari prijatelji. Kot da se poznamo že o-la-la časa. Ker je Žiga tak človek. To so sigurno začutili tudi številni njegovi fotografiranci, ki so gledajoči v njegov objektiv, uzrli prijatelja.


Na Bledu so že objavili rezultate. Zmagovalec DRM Fresh v kategoriji DSRL je Fabio, drugi je Oskar iz DRM in tretji mojster Danijel Frka. Jaka Ferjan, kot zmeraj, rastura pri kompaktih. ČESTITKE!!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s